You are currently viewing 3 načina za brzo skidanje kilograma

3 načina za brzo skidanje kilograma

Na koje sve to načine možemo brzo skinuti kilažu?

 

  1. Keto dijeta, ukidanjem jednog od 3 makronutrijenta dovodimo telo u situaciju da gubi mnogo na telesnoj masi, iako je uglavnom većim delom ono što nas napusti tečnost, ova dijeta pronalazi put I primenjuje se često. Iako se posle nje ljudi vraćaju na isti način života, istu kilažu možda I veću, njena primena je I dalje na visokoj upotrebi! Prosto ne poznajem nikoga ko je bio na keto dijeti, postigao rezultat I zadržao ga trajno!
  2. Visoki kalorijski deficit, velika restrikcija kalorija dovodi telo do gubitka mase, naravno ako samo malo pogledamo osobu koja je u velikom kalorijskom deficitu videćemo da osim kilograma koje je izgubila nije dobila ama baš ništa, I dalje ima pihtijast izgled I što je najgore ima nikad gore performanse na treningu kao I pad energije, koncetracije I promenu raspoloženja. Sa velikim deficitom kalorija telo razgradjuje sopstvene mišiće kako bi se prehrailo I samim tim gubi se na brzini metabolizma zajedno sa kilažom, najgora stvar je to što se posle ove restrikcije kilogrami naglo vraćaju ali mišići se ne vraćaju. I ako ponovimo ovaj process više puta dobijamo rezultat usporenog metabolizma I totalni zastoj u napredovanju kroz trening!
  3. Izbacivanje soli iz ishrane. Potreba da se skine kilaža dolazi do ekstrema I zato imamo ovo kao primer, izbacivanjem soli iz organizma dovodimo telo u situaciju da ne koristi tečnost kako bi trebalo, I usled stresa koji se dešava ovim pristupom dolazi do zadržavanja tečnosti oticanja, problema sa varenjem, energijom itd!

Ovo su 3 načina koja načešće srećem u poslu, nisu preporučljivi I prosto donose više štete nego koristi!

Ishrana je način da se apsorbuje energija, ne sredstvo koje služi za bolji ili lošiji izgled I sve dok je gledamo kaon a nešto odgovorno za naš izgled imaćemo ispade, I probleme sa kilažom, izgledom, energijom I ostalim.

 

Podigni svest na viši nivo I prosto reci sebi u lice. “ ovo stanje nije od juče I ne zaslužuješ brzo rešenje” vrati se u normal I uredi svoj život! Jedino tako ćeš dobiti trajne rezultate!