You are currently viewing Kako imati telo super-heroja do leta

Kako imati telo super-heroja do leta

Kako do tela super-heroja ovog leta?

 

 

Kada god se pomene leto, ne može da nam promakne misao na to kako izgledamo I da li smo spremni da pokažemo svoje telo ljudim. Muškarci žele mišiće ramena I ruku Tora boga gromova, snagu Hulka, dok bi se devojke zadovoljile izgledom Čudesne žene- Wonder women.

 

Kako najlakše do toga?

 

Potrebno je da odradimo dobro 3 koraka:

  1. Sredi osnovne navike u toku dana
  2. Treniraj
  3. Vodi računa o hrani koju jedeš

 

Neko bi rekao uh samo toliko. Naravno čak i kada se ovo dovede u ravntežu biće potrebno vreme, 3, 5 10 godina da bi tvoje telo sijalo punim sjajem.

Da, baš to, nema rešenja u par meseci, bar nema onog kvalitetnog koji vodi računa o našem mentalnom i fizičkom zdravlju (anabolici off).

Ja kao neko ko iskustva u „pripremama za leto” mogu reći da je to glupost i da svako kobude pokušao da proda ovu priču više razmišlja o svom novčaniku nego o vašem ultimativnom cilju ( zdravlje i lep izgled)

 

Jak trening plus stroga dijeta bez dobrih osnovnih dnevnih navka je put sa povratnom ekspresnom kartom!

Nema smisla vraćati se na staro!

 

Zato ću vam približiti sva 3 koraka kako bi bili bliže svom trajnom rezultatu, iliti svom telu SUPERHEROJA!

 

Osnovne dnevne navike: (Redovan i ritmičan san, redovni I ritmični obroci, redovna aktivnost, redovan unos tečnosti, redovno izlaganje suncu, i poslednje ali ne najmanje bitno izbor namirnica)

 

Trening: Čovekova potreba za fizičkom aktivnošću je usadjena u u genima svakog od nas i logično je da kada je nemamo sebe dovodimo u opasnost (Visok krvni pritisak, holesterol, dijabetis, deformiteti, oštećenja kičme i zglobova, loš nivo energije, mentalno stanje i gojaznost). Svakog dana se kreći! Treniraj tegovima minimum 3x nedeljno, testiraj sebe, postavljaj ciljeve!

 

Hrana: Nisi profesionalni bodibilder da bi merio hranu i jeo bareno, sve što je potrebno jeste da mudro biraš izmedju prirodne hrane i industrijske. Naravno industrijska hrana, šećeri i sokovi, alkohol i ostale sustance izbaci iz svoje svakodnevnice malo je reći da ti apsolutno ništa ne donose. Prigrli avokado, piletinu, junetinu, jaja, voće i povrće, maslinovo ulje, pirinač krompir itd!

 

Nešto više o ovome poslušaj u podcast-u koji smo Jović Mladen i ja snimili za vas.

Look good feel good.

 

Stefan Drašković