SVAKO OD NAS MOŽE DA POBOŠLJA SEBE I SVOJE NAVIKE

HAJDE DA TO URADIMO ZAJEDNO!

#trener #trening #stefan #coachdraskovic #personalnitrener #onlinetrener #stefandraskovic #omeni #online #ishrana

Zdravo, moje ime je Stefan Drašković, personalni i online trener. Pobornik sam zdravog načina života, obožavalac dobrih knjiga i možda najveći entuzijasta za lepotu uma i tela kog ste imali priliku da upoznate. Ja sam neko ko je svoju strast i hobi pretvorio u posao i sa uživanjem radim ono što najbolje znam, menjam živote pojedinaca. Trudim se da na najzdraviji i najbolji način pomognem da postignu željenu fiziču formu. Da svoje samopouzdanje podignu na viši nivo. Da nađu najbolju moguću verziju sebe koja se sastoji iz zdravog uma i lepog tela.

Diplomirani sam profesor fizičkog vaspitanja i sertifikovani trener. Imao sam priliku da se usavršavam i pohađam kurseve o funkcionalnom fitnesu, pravilnoj ishrani, suplementaciji. Zvanično sam od 2022.godine licencirani trener jedne od vodećih škola za trenere na svetu “OPEX fitness”.  Planiranje i oblikovanje treninga pojedinca se bazira u skladu sa najnovijim i najsavremenijim osnovama koje danas postoje u fitnesu, vodeći računa o zdravlju tela pojedinca.

Moja želja je da pronađem način da doprem do svakog pojedinca I pomognem da promeni svoje loše navike. Da  transformišem loše u dobro, i na taj način mu olakšam svakodnevnicu. Svako od nas može da poboljša sebe i svoje navike. Hajde da to uradimo zajedno!

Pored obrazovanja, iza mene stoji I 13 godina profesionalnog bavljenja Dzudoom, više od 15 godina bavljenja fitnesom, 7 takmičenja u Body Buildingu-fizik kategorija. Takođe, sam zaljubljenik trail trka (planinske trke sa preprekama) I gajim veliku strast prema psihologiji.

#trener #trening #stefan #coachdraskovic #personalnitrener #onlinetrener #stefandraskovic #omeni #online #ishrana
Stefan
Drasković
coachdraskovic@gmail.com