Uslovi korišćenja

1. Uvod
Dobrodošli na CoachDraskovic website. Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja pre nego što koristite naš sajt ili usluge.

2. Prihvatanje uslova
Korišćenjem našeg sajta ili usluga, slažete se sa ovim Uslovima korišćenja. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima, molimo vas da ne koristite naš sajt.

3. Promene uslova
Coach Draskovic može izmeniti ove Uslove korišćenja u bilo kojem trenutku. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici.

4. Korišćenje sajta
Slažete se da ćete koristiti naš sajt na zakonit način. Zabranjeno je koristiti naš sajt za bilo koje nezakonite ili štetne aktivnosti.

5. Intelektualna svojina
Sav sadržaj na našem sajtu je vlasništvo CoachDraskovic i zaštićen je zakonima o autorskim pravima. Nije dozvoljeno kopiranje, distribucija ili bilo kakva druga upotreba sadržaja bez našeg izričitog odobrenja.

6. Odricanje odgovornosti
Naš sajt i sve usluge se pružaju “kako jeste” bez ikakvih garancija. CoachDraskovic se odriče svih garancija u vezi sa tačnošću, pouzdanošću i aktuelnošću informacija na sajtu.

7. Ograničenje odgovornosti
CoachDraskovic neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz korišćenja našeg sajta ili usluga.

8. Veze ka drugim sajtovima
Naš sajt može sadržati veze ka drugim sajtovima. CoachDraskovic nije odgovoran za sadržaj ili prakse tih sajtova.

9. Kontakt
Za sva pitanja ili komentare u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate na coachdraskovic@gmail.com