Usluge

Program Fit Mama

Poštovane mame, pre svega želim da se zahvalim jer ste nas tate usrećile toliko da nismo pojmili da ovolika sreća postoji. Program “FIT MAMA” je nastao onog dana kada je moja supruga rešila posle trudnoće da se vrati u formu, nova uloga, nove obaveze, novi položaji tela su njen dan otežavali, a fizička forma I mentalna moć nisi bili na njenoj strani. Tada sam ja, naravno posle odobrenja lekara seo I napravio ovaj trening plan od 6 nedelja koji svaka od vas može da prati. Ovo nije korektivni plan treninga, niti ima veze sa dijastazom. Ovo je jednostavno način da se posvetite sebi bez odlaska u teretanu, bez gubljenja mnogo vremena I uz minimalno opreme sebe opet vidite u sjaju I punoj snazi. Ovaj trening program je zdaužen za to da se vi osećate sjajno I da izgledate lepo. Uz vrlo jednostavne korake I sa minimalno komplikacija uz dosta svakodnevnih aktivnosti za 6 nedelja uz GRATIS ishranu koju sam vam pripremio možete izgubiti kilograme, podići nivo energije I konačno ojačati svoje telo! Ne dozvolite da vas obaveze pregaze, bukvalno, fizički. Ojačajte svoje telo da bi lakše služile svom detetu I sebi! PRIJAVI SE za trening program odmah, upiši svoje podatke ispod počni još danas!

#fitmama
#stefan #gym #zenskitrening #coachdraskovic #personalnitrener #onlinetrener #stefandraskovic

Personalni trening plan

Nema više pogađanja i preispitivanja sa ovim načinom rada. Personalizovan pristup omogućava pojedincu da dobije trening baziran isključivo na njegovim potrebama. Motivacija, konsultacije i korak po korak u planiranju treninga, popravljanju i sticanju novih sposobnosti, vraćanju posle povreda ili medicinskih zahvata u trenažni proces. Kombinacijom individualnog plana treniranja kao i individualnog plana ishrane dolazimo do cele slike I ozbiljnih rezultata!

Gde god da si, koliko god opreme da imaš! Zmisli da otvoriš svoju aplikaciju koja ti pruža trening namenjen isključivo tebi, tvojim potrebama I tvojim mogućnostima. Bez pogađanja! Bilo da se spremaš za trail run ili za CF, BB ili bilo koji drugi sport, ja kao trener imam zadatak da tvoj trening snage I kondicije adaptiram baš tvojim potrebama.

Uradi svoj prvi handstand push up ili svojim prvih 10 zgibova, jer individualno planiranje se zasniva na tvojim prioritetima I mogućnostima I samim tim korak po korak idemo ka tvom cilju. Ovaj pristup omogućava tebi kao pojedincu, da ostaneš zdrav I da izgledaš dobro dok treniraš!

Vođeni trening plan

Izgledaj dobro i osećaj se sjajno sa vođenim treningom! Bilo da imaš 20, 40 ili 60 godina ovaj stil treninga se brine o tvom pokretu i dobrom izgledu!

Pratićemo mapu kroz celu godinu treniranja i bez problema zajedno postići  da se osećaš sjajno u svojoj koži.

Bilo da imaš svu opremu, par bučica ili zvona ili da si bez opreme, ovaj sistem treniranja će ti pomoći da dodješ do željenog cilja!

Izbegni pitanje koje postavljaš sebi “zašto toliko treniraš i nemaš nikakve rezultate?”. Zašto ti je toliko teško i opet ništa! Popravi svoju tehniku, podigni snagu, kondiciju i izgledaj sjajno sa vođenim treningom!

#stefan #draskovic #kontakt #online #personalni #trening #ishraana #coachdraskovic
#ishrana #planishrane #gym #stefan #draskovic #trening #mrsavljenje #zdrava #hrana

Plan ishrane

Želiš da skineš masne naslage? Da dobiješ na mišićnoj masi? Popraviš varenje i podigneš nivo energije u toku dana? Ne želiš da gladuješ i imaš jojo efekat? Ja, kao Opex trener ne verujem u primenu jednog načina ishrane, smatram da je svako od nas na različitim nivoima i zbog različitih motiva treninga zahteva bolji i drugačiji pristup! Tako da ukoliko si totalni laik tvoj naredni korak nije super napredna ishrana sa tačnim merenjem itd. Već nešto skladno tvojim mogučnostima i sistemima podrške!

Kako funkcioniše?

#stefan #draskovic #kontakt #online #personalni #trening #ishraana #coachdraskovic

1. Konsultacije

Pošto si se odlučio za individualni trening plan. Obavićemo razgovor preko video poziva (1h) I kroz razgovor ćemo zaključiti koje su tvoje sposobnosti, potrebe I mane I kako najbolje da im pristupimo!

2.Testiranje

Radimo dijagnostiku ( testiranje) gde utvrdjujemo tvoje sposobnosti, mogučnosti ili ranije povrede na koje bi trebalo obratiti pažnju!

3.Kreiranje trening plana

Kreiranje trening plana I plana ishrane na kratkoročnom I dugoročnom nivou. 

Konsultacije na 2-4 nedelje!

Stefan
Drasković
coachdraskovic@gmail.com