MINIMALIZAM

Trening program sa minimalno opreme

MINIMALIZAM - trening program sa minimalno opreme

Ovaj trening program je pisan za rad sa minimalno opreme, što znači da će biti lako izvodljiv u kućnim uslovima, uz to postoji uvek opcija i bez opreme tako da je idealan za svkaoga ko želi da se zatvori u svoja 4 zida i radi svoj trening sam sa sobom. Ja sam jedan od njih, obožavam samoću i trening u sopstvenom prostoru.

 

Ono što moramo da znamo da je ovde bitno samo ono kako se mi osećamo, kako vladamo našim telom i kakve signale nam daje, možemo maksimalno da se posvetimo svom treningu I da radimo na njegovom usavršavanju kako bi nam doneo maksimalno efikasnost!

 

Ovakav vid treninga staje u nekih 45-60 minuta, 5x nedeljno. Naravno to ne znači da moramo da radimo svih 5 treninga već onoliko koliko da promeni navike, da se bolje osećamo u svojoj koži i da konačno sklonimo taj grbavi izgled koji se stvorio zbog rada na računaru.

 

Efikasnost ovog treninga se ogleda u tome što će nivo energije drastično da skoči, što samim tim znači da ćeš moći da imaš veći focus za rad i bolji osećaj nakon posla, neće biti onog osećaja u glavi kao da postoji neka prašina umesto mozga niti da nemaš ni malo energije za ostatak dana!

Zbog odabira vežbi i funkcionalnosti koje ćeš da dobiješ kroz trening, konačno će tvoja leđa i tvoj vrat da ti budu zahvalni!

 

Nakon 2-3 meseca konstantnog treniranja doći ćeš u situaciju da možeš da lagano proletiš kroz dan, da konačno imaš moć da hendluješ stres I da budeš maksimalno zadovoljan svojim izgledom!

3-5 treninga nedeljno uz prepisanu minimalno zahtevnu ishranu možeš da uspeš! Možeš konačno da budeš zadovoljan svojim telom I konačno da skloniš taj šlauf koji te toliko nervira!

 

Praćenje MINIMALIZMA ti omogućava postepeni napredak u treningu tako da ćeš konačno uspeti da održiš datu reč i konačno ćeš uspeti da pokažeš i sebi i drugima da ti to MOŽEŠ!

Jedan od glavnih razloga što to ranije nije bilo moguće jeste DOSADAN plan ili NIKAKAV plan treninga praćen sa mnogo, mnogo odricanja u hrani!

Oprema potreba za trening:

  1. Zvono
  2. Bučice
  3. Strunjača
#stefan #trener #draskovic #kontakt #online #personalni #trening #ishraana #coachdraskovic
Stefan
Drasković
coachdraskovic@gmail.com